Citaties aanmaken

Citaties kunnen je website helpen om te ranken in zoekmachines. Maar ook andere webproperties hebben er profijt van zoals je Google mijn bedrijfsvermelding. Wij kunnen ze voor je aanmaken.

Wat zijn citaties en waarom zijn ze van belang voor SEO?

Citaties zijn vermeldingen over je bedrijf op websites zoals de telefoongids. Het is heel belangrijk dat je citaties altijd op dezelfde manier schrijft, want ze bevatten je bedrijfsnaam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventueel e-mailadres. In dit artikel wordt besproken hoe je met deze strategie je ranking in de resultatenpagina’s van zoekmachines kunt verhogen

1. Wat zijn citaties en hoe kunnen ze helpen bij SEO?

Citaties zijn vermeldingen over je bedrijf op websites zoals de telefoongids of gouden gids. Er zijn ook veel onbekendere bedrijvengidsen waar je citatie geplaatst kan worden. Deze identificeren wij en sturen je citatie voor je in.

2. Waarom is het belangrijk om een consistente citatiestrategie te hebben over verschillende websites?

Als het om je SEO strategie gaat, zijn citaties een van de belangrijkste onderdelen. Hoe consistenter je citaties zijn hoe hoger je rangschikking in de zoekmachine resultaten pagina’s kan worden.

Dit komt omdat zoekmachines rekening houden met het aantal en de kwaliteit van citaties bij het bepalen van de rangschikking van je website.

3. Hoe kun je ervoor zorgen dat je citaties nauwkeurig en actueel zijn?

Als het om je citaten gaat, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat ze juist en actueel zijn. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat al je contactgegevens kloppen en dat de informatie van je bedrijf juist is.